Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2008

ΝΕΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ

Προς

  • Τον πρόεδρο της CPS Athens

Κ. Κωνσταντίνο ΚΥΡΙΑΖΗ

  • Τη Δ/ντρια Προσωπικού CPS Athens

Κα. Βέρα ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

  • Την Assistant Contract Manager

Κα. Τούλα ΚΑΜΠΟΥΡΗ

Κύριοι,

Μετά από συζήτηση του Δ.Σ. του Σωματείου μας και τις προφορικές συζητήσεις που είχαμε κατά διαστήματα, σας παραθέτουμε τα αιτήματά μας:

  1. Ζητούμε θέσεις στάθμευσης για όλους τους συναδέλφους, αφού η εταίρια μας διαχειρίζεται τις σχεδόν 5.500 θέσεις στο αεροδρόμιο, που συντομα με τη νέα επέκταση τους η χωρητικότητα τους θα αυξηθεί κατά 1.200. Εμάς μας αρκούν μόλις 20 περίπου ημερησίως. Όσον άφορα τους συναδέλφους των άλλων σταθμών, χρειάζονται λιγότερες απο 10 θέσεις ημερησίως.
  2. Ένα μεγάλο ποσοστό συναδέλφων μας μεταβαίνει στην εργασία του με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οπότε κρίνεται αναγκαίο να μας χορηγείσετε κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Ίσως γνωρίζετε οτι ΟΛΕΣ οι εταιρίες στο Ελ. Βενιζέλος τις παρέχουν δωρεάν στους υπαλλήλους τους εδώ και χρόνια.
  3. Οι χειμερινές στολές κρίνονται απαραίτητες για όλους εν όψη χειμώνα. Θέλουμε μπουφάν και χειμερινά παντελόνια σε όλους τους συναδέλφους ανεξαιρέτως.
  4. Τέλος, τα γραφεία του Σωματείου μας θέλουμε να είναι στην Αγ. Παρασκευή, κοντά στη μελλοντική στάση του μετρό, για να έχουν εύκολη πρόσβαση οι συνάδελφοι, μιας και η εύρεση χώρου στο αεροδρόμιο είναι δύσκολη.

Προς ενημέρωσή σας, σύντομα θα έχουμε έτοιμο τον εσωτερικό κανονισμό όπως είχαμε συζητήσει στην προηγούμενη συνάντησή μας για να σας τον προτείνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: